Rouwdrukwerk

De persoonlijkheid die men tijdens het leven was is het waard om herinnerd te blijven. Bijzonder rouwdrukwerk kan daar bij helpen.

Specialisatie

Monique Dommanschet UitvaartbeZieling biedt iedereen de mogelijkheid om een persoonlijk tintje te geven aan het rouwdrukwerk van een dierbare. Dat kan met foto’s of teksten, die het rouwdrukwerk onderscheiden van standaard rouwcirculaires. Drukwerk is echter een vak op zich, en daarom werkt Monique Dommanschet met een specialist. Deze grafisch ontwerper heeft een ruime voorraad  standaard drukwerk, maar ontwikkeld daarnaast steeds nieuwe producten en concepten voor een bijzondere rouwkaart. Er wordt meer aandacht besteed aan de begeleiding bij het uitzoeken en samenstellen van het drukwerk voor iedere unieke uitvaart.

Prijzen

De technologie biedt de mogelijkheid om tegemoet te komen aan uw wensen. Het prijsverschil tussen standaard en persoonlijk rouwdrukwerk is desondanks minimaal. Ook de oplage is niet van belang. U betaald de opmaakkosten en het aantal kaarten of brieven per stuk.
Cookie instellingen