Afscheidshuis


In de rust en sereniteit van de natuur ligt op de Algemene Begraafplaats in Goes het VLINDERHUIS. Een afscheidslocatie met onbegrensde mogelijkheden.

Opbaren 
Wanneer je je overleden dierbare niet thuis kunt of wilt opbaren, biedt Monique Dommanschet UitvaartbeZieling de mogelijkheid om gebruik te maken van het Vlinderhuis. Hier kun je in huiselijke sfeer toch bij je overleden dierbare zijn. De kleinschaligheid maakt het samenzijn intiem. In de beslotenheid van de begraafplaats bevindt men zich in een oase van groen en stilte. Hét mooiste alternatief wanneer een thuisopbaring niet mogelijk is.

Afscheid nemen 
Naast de mogelijkheid om je geliefde op te baren is er ook ruimte voor een afscheidsbijeenkomst. Dat kan op een moment dat jou aanspreekt, in de ochtend, middag of avond. In principe zeven dagen per week. De invulling van de afscheidsplechtigheid zal Monique met je bespreken, rekening houdend met jouw wensen en die van je overleden dierbare.  Indien een afscheidsplechtigheid op zondag of op een avond plaats vindt, moet je rekening houden met het feit dat de crematie of begrafenis op een andere dag zal plaatsvinden. Dit kan eventueel in besloten kring.
Ook wanneer de uitvaart door een collega-uitvaartondernemer wordt verzorgd kun je gebruik maken van het Vlinderhuis. Uiteraard na telefonisch overleg.

Kleinschalig 
De kleinschaligheid van het Vlinderhuis maakt een afscheid bijzonder en intiem waardoor er ruimte is voor bijzondere ideeen en invullingen. Met behulp van livestream kunnen (vele) belangstellenden toch het afscheid meebeleven.
Vanwege de huidige COVIDbeperkingen hebben we het aantal aanwezigen in het Vlinderhuis teruggebracht tot maximaal 25 personen. Zo kunnen we de anderhalve meter afstand hanteren.

Catering
Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft catering, van koffie met gebak tot tapas borrel. We informeren je graag over de mogelijkhede. Aan speciale wensen komen we graag tegemoet en ook dieetbeperkingen zijn voor ons geen probleem.

Kom eens kijken
Voor informatie of een vrijblijvende bezichtiging kun je telefonisch of per mail contact opnemen met Monique Dommanschet. 

Een impresie van het Vlinderhuis
 
Cookie instellingen