Nazorg

Service

Als na de uitvaart de belangstelling wat minder wordt en iedereen verder gaat met zijn leven, volgt voor de voortbestaanden vaak een moeilijke periode. Rouw is omgaan met verlies. Afscheid nemen omdat het niet anders kan. Vaak kom je met steun uit je omgeving een eind, maar soms heb je hulp nodig. Professionele hulp welteverstaan, een  gratis en vrijblijvende service die Monique Dommanschet UitvaartbeZieling je biedt.
 
 
Ongeveer twee weken na de uitvaart wordt er een afspraak gemaakt om de factuur door te nemen en is er ruimte om uiteenlopende vragen te beantwoorden. Monique Dommanschet verstaat echter iets anders onder nazorg dan een evaluatie van de uitvaart. Professionele nazorg is een vak apart en vraagt gespecialiseerde mensen. NuNazorg is een vangnet voor iedereen die nazorg nodig heeft. Monique Dommanschet UitvaartbeZieling biedt je de mogelijkheid om met hen in contact te komen.

NuNazorg
Gebleken is dat veel hulpvragen niet direct na het verlies ontstaan maar pas in een later stadium. Dat kunnen vragen zijn op gebied van levensbeschouwing, maar ook heel praktisch, emotioneel, spiritueel of financieel. NuNazorg is onafhankelijk en zoekt, uitgaand van jouw persoonlijke omstandigheden en mogelijkheden, naar het beste voor elke situatie.

Hoe werkt het?

Ongeveer 6 weken na de uitvaart neemt er een medewerkster van NuNazorg telefonisch contact met je op en, als je het fijn vindt, wordt er een afspraak gemaakt. Jouw persoonlijke situatie is hun vertrekpunt en er wordt eventueel gezocht naar oplossingen en hulp binnen je eigen netwerk en omgeving. Het contact blijft zolang jij dat prettig vindt. NuNazorg werkt samen met o.a. gemeentes, welzijn- en vrijwilligersorganisaties. De kracht van NuNazorg is persoonlijke hulp dichtbij; een arm om je schouder, een luisterend oor.
 
‘Troosten is niet het verdriet wegnemen, maar er zijn wanneer dat nodig is.’
Cookie instellingen